Veintepies :: La Marina de València inaugura La Marineta amb una trobada nàutica-gastronòmica

PUERTO DE VALENCIA

  Conectar  
|
  Registro  
Veintepies : Nacional : Puerto de Valencia
      
La Marina de València inaugura La Marineta amb una trobada nàutica-gastronòmica
VM, 24/05/2021

La Marina de València celebra el cap de setmana del 29 i 30 de maig la inauguració oficial de la seua nova zona d'amarratges La Marineta, situada als peus de l'emblemàtic Veles e Vents. pic

La celebració combinarà activitats per a propietaris d'embarcacions i acompanyants que desitgen conèixer els nous amarres, juntament amb accions específiques perquè tota la Marina participe d'aquesta estrena.

Per als armadors que desitgen conèixer i provar aquesta nova zona d'amarres, La Marina de València ha preparat un programa complet que inclou el concurs de cuina i navegació Cuina a Bord, una trobada “AfterSea” per als participants, i la possibilitat de prendre part en un simulacre de regata en homenatge a Pepe Santos, fundador de l'empresa Iluka Sailing amb seu en La Marina, i recentment mort.

Totes les embarcacions que s'inscriguen a l'esdeveniment, totalment gratuït, podran pernoctar la nit del dissabte en la nova i exclusiva zona de la Marineta per a estrenar els amarres.

Programa complet per a #ObriLaMarineta
Les activitats per a celebrar #ObriLaMarineta donaran començament el dissabte al matí, amb el concurs Cuina a Bord, en el qual es reptarà als participants a cuinar una recepta sorprenent amb un ingredient sorpresa mentre completen una travessia de dues milles. En arribar a terra, el jurat triarà la creació més creativa sobre la base de l'explicació i presentació del plat. A la vesprada, se celebrarà una trobada “AfterSea” per a lliurar els guardons i brindar per la Marineta.

El programa es completarà el diumenge amb una regata de pràctica en homenatge a Pepe Santos, propietari de l'empresa Iluka Sailing, recentment mort. Les embarcacions participants podran realitzar un simulacre de regata sobrevent - sotavent enfront de la Platja de la Malva-rosa, en el qual experimentar l'emoció de la competició.

Els interessats a participar poden trobar més informació per a realitzar la seua inscripció en la web www.marinavalencia.com

Els amarratges més exclusius
La Marineta compta amb 40 amarratges per a embarcacions de 12 i 15 metres d'eslora situats als peus de l'edifici Veles e Vents, en el cor de la Marina de València i a pocs minuts a peu de tots els serveis. La zona interior de la dàrsena es troba totalment a resguard de les possibles inclemències meteorològiques i compta amb l'al·licient d'estar situat en un enclavament emblemàtic de la nàutica a nivell mundial. 

Back to topVolver arriba